mantykallio-paakuvaMäntykallio * * * * * sijaitsee noin 3 km päässä Karvion kylän palveluista. Karviosta löytyvät upeat koskikalastuspaikat, kauppa, posti sekä huoltoasema, jossa on matkamuistomyymälä.

Mäntykallio sopii hyvin kuudelle hengelle. Tasamaalla sijaitseva tasokas hirsihuvila on valmistunut keväällä 2009. Mäntykalliossa on erillinen rantasauna ja niin päärakennuksessa kuin rantasaunassakin on isot terassit etelään päin. Ranta sopii hyvin sekä lapsille että aikuisille. Rantasaunalla on myös takkatupa, televisio, pienoiskeittiö sekä wc, joten saunomisen jälkeen voit jäädä sinne vilvoittelemaan.

Päärakennuksessa on olohuone, takka, keittiö, makuuhuone, wc, sähkösauna, pesuhuone-kodinhoitotila ja parvi, jossa kaksi erillistä sänkyä ja yksi vuodesohva.

manty16-7 manty-ranta2 manty-olohuone manty-keittio manty-16-6 manty-takka manty16-4 manty16-3

lomarengas-varaatastaVarustus:

Sähkövalot, sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu, sähköhella, siirrettävä ulkogrilli, jääkaappi ja pakastin, varaava takka, kylmä ja lämmin vesijohto (myös rantasaunalla), suihku, wc, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, astianpesukone, pyykinpesukone, tv (3 kpl), cd- ja dvd-soitin ja soutuvene.

Etäisyydet:

Heinävesi 24 km, Joensuu 70 km, Varkaus 50 km, Helsinki 370 km, rautatieasema 27 km.

Nähtävyyksiä:

Varistaipaleen kanavat 9 km, Valamon ja Lintulan luostarit 10 km

Maksulliset lisäpalvelut:

Liinavaatteet 13 e/hlö Loppusiivous 130 e