kielo-toinen-paakuva Kielonkallio * * * * on tasokas hirsihuvila rinnetontilla, Joensuusta n. 60 km lounaaseen. Viihtyisä kokonaisuus korkealla paikalla, avaralla ja aurinkoisella pihalla. Kielonkalliolta on näköalat rauhaisalle ja kauniille Kermajärvelle.

Kielonkallio sopii hyvin kuudelle hengelle. Makuuhuoneita on kaksi, joista toisessa parivuode ja toisessa kerrossänky. Parvella on levitettävä vuodesohva kahdelle. Parvelle menee jyrkät ja kapeat portaat.

Päärakennuksessa on keittiö, olohuone, takka, sähkösauna, pesuhuone kahdella suihkulla ja kodinhoitotila, josta käynti terassille. Mökiltä ja rantasaunalta on jyrkkä portailla varustettu rinne rantaan. Rantasaunalla on puukiuas, kiuassäiliö, pukuhuone, terassi ja sähkövalot.

kielo-ulkokuva kielo-piha kielo-rannasta kielo-oloh-portaat kielo-oloh kielo-oloh3 kielo-mh-kerrossanky kielo-mh kielo-keittio kielo-aula kielo-wx kielo-khh

lomarengas-varaatastaVarustus:

Sähkövalot, sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu, sähköhella, siirrettävä ulkogrilli, jääkaappi ja pakastin, varaava takka, kylmä ja lämmin vesijohto, suihku, wc, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, astianpesukone, pyykinpesukone, tv (2 kpl), cd- ja dvd-soitin ja soutuvene.

Etäisyydet:

Heinävesi 19 km, Joensuu 60 km, Savonlinna 75 km, Varkaus 70 km, Helsinki 400 km, rautatieasema 22 km

Nähtävyyksiä:

Kerman koski 10 km, Heinäveden puukirkko 19 km, Valamon ja Lintulan luostarit 50 km, Koloveden Kansallispuisto ja Heinäveden reitti (risteilyt).

Maksulliset lisäpalvelut:

Liinavaatteet 13 e/hlö Loppusiivous 130 e